Седми седмичен извештај од Агенцијата до ДИК

image_pdfimage_print

Скопје, 25.09.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги согласно обврските од Изборниот законик, денес до Државната изборна комисија го достави седмиот седмичен извештај,
за периодот од 18 до 24 септември 2017 година.

Во прилог на извештајот, беа доставени и четвртиот десетдневен извештај од мониторингот на медиумското известување за периодот од 6 до 15 септември 2017 и ажурираниот Преглед на пристигнати ценовници за ППР.

Повеќе детали за седмичниот извештај можат да се погледнат на следниот линкAccessibility

Accessibility