Редовен програмски надзор врз операторите Сигнал Нет и Нафи и Беко

image_pdfimage_print

Скопје, 13 ноември 2019г. – Врз операторите Сигнал Нет од Куманово и Нафи и Беко од Гостивар, извршен е редовен програмски надзор за обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите кои ги реемитуваат операторите.

При надзорот не се констатирани прекршувања.

Извештаите се достапни на линковите:

Сигнал Нет (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 12.11.2019

Нафи и Беко (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 12.11.2019Accessibility

Accessibility