Изречена мерка јавна опомена на ТВ Телма

image_pdfimage_print

Скопје, 17 февруари 2020 – Советот на Агенцијата на 8-та седница одржана на 14 февруари 2020 година, врз основа на констатации од извршен надзор каде е утврдено непочитување на правилата за заштита на малолетната публиказа ТВ Телма, донесе Решение за преземање мерка јавна опомена.

Мерката јавна опомена е достапна на линкот:

ТВ Телма – (член 50 став 3 од ЗААВМУ) – 14.02.2020Accessibility

Accessibility