Вонреден административен надзор врз ПЛЕЈ РАДИО

image_pdfimage_print

Скопје, 19 октомври 2020 – Агенцијата изврши вонреден административен надзор врз ПЛЕЈ РАДИО од Струга, за почитувањето на обврските од Правилникот за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови за добивање дозвола за радио и телевизиско емитување. Надзорот покажа дека радиодифузерот постапил согласно Правилникот.

Извештајот од надзорот е достапен на линкот:

ПЛЕЈ РАДИО – (член 9 од Правилникот за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови за добивање дозвола за радио и телевизиско емитување) – 19.10.2020Accessibility

Accessibility