Мерка – јавна опомена за Јон радио

image_pdfimage_print

Скопје, 6 ноември 2020 – На денешната 39-та седница на Советот на Агенцијата, за ТРД Јон радио од Струга донесено е решение за преземање мерка – јавна опомена, заради необјавување на податоците што е должен да ги емитува на соодветното место за секоја содржина од програмскиот сервис.

Мерката – јавна опомена е достапна на линкот:

Јон радио (член 14 од Законот за медиуми) – 6.11.2020Accessibility

Accessibility