Изречена мерка јавна опомена за Инел Интернационал

image_pdfimage_print

Скопје, 13.01.2021 година  Советот на Агенцијата на 1-та седница одржана на 12 јануари 2021 година, врз основа на констатации од извршен надзор каде е утврдено реемитување на програмски сервиси кои не се регистрирани во Агенцијата согласно членот 141 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, донесе Решение за изрекување на мерка јавна опомена на Инел Интернационал.

Изречената мерка е достапна на следниот линк:

Инел Интернационал – (член 141 од ЗААВМУ) – 13.01.2021Accessibility

Accessibility