Редовен програмски надзор врз операторите Инфел КТВ, Комбо 2003 и Спајдер Нет

image_pdfimage_print

Скопје, 06.07.2021г – За обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите коишто ги реемитуваат операторите, извршен е редовен програмски надзор врз операторите Инфел КТВ од Охрди, Комбо 2003 од Куманово и Спајдер Нет од Гевгелија.

При спроведените надзори не се констатирани прекршувања.

Извештаите од извршените надзори се достапни на линковите:

Инфел КТВ – (член 64 став 2 и член 141став 13 од ЗААВМУ) – 06.07.2021

Комбо 2003 – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 06.07.2021

Спајдер Нет – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 06.07.2021Accessibility

Accessibility