Донесена измена на Упатството за платеното политичко рекламирање за Локалните избори 2021 година

image_pdfimage_print

Скопје, 24 септември 2021 – На денешната 28-ма седница, Советот на Агенцијата донесе Упатство за измена на Упатството за платеното политичко рекламирање за Локалните избори 2021 година.

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги подготви пречистен текст на Упатството за платеното политичко рекламирање за Локалните избори 2021 година кое е достапно на следниот линк.Accessibility

Accessibility