Еко радио

image_pdfimage_print

2022 година

Извештај од спроведени надзори

Правилник за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови за добивање дозвола за радио и телевизиско емитување

Вонреден административен надзор Еко Радио – (член 9 од Правилникот за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови за добивање дозвола за радио и телевизиско емитување) – 18.10.2022


2020 година

2019 година

 

 Accessibility

Accessibility