МТЕЛ ДООЕЛ Скопје

image_pdfimage_print
2021 година
Извештаи од спроведени надзори:

Обврски на оператор кој реемитува програмски сервис

Редовен програмски надзор – Мтел – (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 17.12.2021

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор – Мтел – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 17.12.2021

  • Решение за преземање мерка јавна опомена –  Мтел – (член 141 од ЗААВМУ) – 28.12.2021

Контролен програмски надзор Мтел – (член 141 од ЗААВМУ) – 29.12.2021Accessibility

Accessibility