1

Одлуки/акти од 15-та седница од 28.05.2021

pdfРешение за јавно опоменување и за исклучување на реемитување на програмските сервиси за ТОТАЛ ТВ ДОО Скопеј за прекршување на член 141 од ЗААВМУ

pdfРешение за јавно опоменување и за исклучување на реемитување на програмските сервиси за ВИВА НЕТ ДООЕЛ Берово за прекршување на член 141 од ЗААВМУ