1

Одлуки/акти од 16-та седница од 02.06.2021

pdfРешение за јавно опоменување и за исклучувње на реемитувањето на програмскиот сервис за ДРИМ САТ ИПТВ с.Чегране-Гостивар за прекршување на член 141 од ЗААВМУ

pdfРешение за преземање мерка јавна опомена за ТОТАЛ ТВ Скопје