Седницата бр.24 – 22.06.2020 година

image_pdfimage_print

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 24-та седница ја закажа за 22.06.2020 година (понеделник), со почеток во 14:00 часот, која ќе се одржи преку видео конференциска врска.

Д Н Е В Е Н     Р Е Д

  1. Усвојување на Предлог-записник од 23-та седница на Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, одржана на 19.06.2020 година.
  2. Предлог-одлука за ребаланс на Финансискиот план на Агенцијата за 2020-та година.
  3. Разно


Accessibility

Accessibility