Седницата бр.27 – 15.07.2020 година

image_pdfimage_print

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 27-та седница ја закажа за 15.07.2020 година (среда), со почеток во 11:00 часот, која ќе се одржи преку видео конференциска врска.

Д Н Е В Е Н     Р Е Д

  1. Усвојување на Предлог-записник од 26-та седница на Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, одржана на 10.07.2020 година.
  2. Покренување на прекршочна постапка против радиодифузери поради прекршување на изборниот молк.
  3. Разно


Accessibility

Accessibility