Седницата бр.41 – 17.11.2020 година

image_pdfimage_print

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 41-та седница ја закажа за 17.11.2020 година (вторник), со почеток во 12:00 часот, која ќе се одржи преку видео конференциска врска.

Д Н Е В Е Н     Р Е Д

  1. Усвојување на Предлог-записник од 40-та седница на Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, одржана на 13.11.2020 година.
  2. Предлог-упатство за платеното политичко рекламирање за Предвремените локални избори 2020.
  3. Разно.


Accessibility

Accessibility