Седницата бр.43 – 04.12.2020 година

image_pdfimage_print

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 43-та седница ја закажа за 04.12.2020 година (петок), со почеток во 14:00 часот, која ќе се одржи преку видео конференциска врска.

Д Н Е В Е Н     Р Е Д

  1. Усвојување на Предлог-записник од 42-та седница на Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, одржана на 01.12.2020 година.
  2. Информација со Предлог-заклучок.
  3. Предлог-одлука за набавка на новогодишни честитки.
  4. Разно.


Accessibility

Accessibility