Избори 2020

image_pdfimage_print

Јавна расправа за Нацрт-Методологија за мониторинг на изборното медиумско претставување и Нацрт-Упатство за потврдување на извештаите за емитувано ППР

– Jавна расправа за Нацрт-упатството за лимитите за ППР за изборите во 2020 година 

Accessibility