ТВ К&M КИСС&МЕНАДА

image_pdfimage_print

2021 година

Извештај од спроведен надзор

Јавност во рабоатата на издавачите на медиуми

Редовен административен надзор ТВ К&M КИСС&МЕНАДА – (член 15 став 3 од Законот за медиуми) – 24.11.2021


2020 година

 Accessibility

Accessibility