1

Телевизии кои повеќе не емитуваат ТВ програма (избришани од регистарот на ТВ) 

ИЗВЕШТАИ – ИЗРЕЧЕНИ МЕРКИ

 1 ТВ

ТВ Канал 5 Плус

ТВ Вижн-БМ

К Три Телевизија

ТВ Кисс

ТВ Скопје

ТВ Сител 2

ТВ Хана

ТВ Морис

ТВ Аниса