Хроника од 46-та седница

image_pdfimage_print

Скопје, 23.12.2019г. – На 46та седница Советот на Агенцијата донесе Одлука дека јавниот конкурс за доделување дозвола за радио на локално ниво на подрачјето на општина Дебар не е успешен и заклучи да се повтори огласот.

Воедно, Советот даде одобрение директорот на Агенцијата да донесе одлука за набавка на новогодишни честитки.

Информацијата за исполнување на договорот за набавка на адвокатски услуги со адвокатската канцеларија беше повлечена од Предлог-дневниот ред од страна на предлагачот.Accessibility

Accessibility