Јавна седница бр.2 – 12.04.2021 година

image_pdfimage_print

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги втората Јавна седница ја закажа за 12.04.2021 година (понеделник), со почеток во 14:25 часот, која ќе се одржи преку видео конференциска врска.

Д Н Е В Е Н     Р Е Д

  1. Образложение од ТРД АЉБАНА ПЛУС ДООЕЛ – Куманово во врска со постапката за бришење од регистарот на радиодифузери.
  2. Разно.


Accessibility

Accessibility