Јавна седница бр.6 – 07.10.2020 година

image_pdfimage_print

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 6-та седница ја закажа за 07.10.2020 година (среда), со почеток во 15:15 часот, која ќе се одржи преку видео конференциска врска.

Д Н Е В Е Н     Р Е Д

  1. Образложение од ТРД Вижн БМ-ТВ КАНАЛ ВИЗИЈА ДОО Скопје за постапувањето на медиумот во врска со покренатата постапка за одземање на дозволата.
  2. Разно.


Accessibility

Accessibility