Јавна седница бр.7 – 24.09.2019 година

image_pdfimage_print

Советот на Агенцијата врз основа на член 23, став 4 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 7-та Јавна седница ја закажува за 24.09.2019 година, со почеток во 15:15 часот.

Д Н Е В Е Н     Р Е Д

  1. Образложение од ТРД ВИЖН БМ-ТВ Канал Визија ДОО Скопје за постапувањето на медиумот во врска со покренатата постапка за одземање на дозволата.
  2. Разно.


Accessibility

Accessibility