Јавна седница бр.8 – 21.10.2020 година

image_pdfimage_print

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 8-та јавна седница ја закажа за 21.10.2020 година (среда), со почеток во 14:00 часот, која ќе се одржи преку видео конференциска врска.

Д Н Е В Е Н     Р Е Д

  1. Образложение од ТРД Вижн БМ-ТВ КАНАЛ ВИЗИЈА ДОО Скопје во врска со постапката за бришење од регистарот на радиодифузери.
  1. Образложение од ТРД Јован Трпески ТВ МОРИС ДООЕЛ Охрид. во врска со постапката за бришење од регистарот на радиодифузери.
  1. Разно.


Accessibility

Accessibility