2015 година – ИМПЕРИЈА САТ

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерка опомена:

Реемитување на програмски сервиси

– Контролен програмски надзор (член 141 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 09.06.2015

– Редовен програмски надзор (член 50 став 5; член 64 став 2; 141; член 143 и член 144 став 1 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 13.05.2015

 

 Accessibility

Accessibility