2015 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор/мерка опомена

Заштита на изворот на информации

– Редовен административен надзор Испрати рецепт (член 12 став 1 од Законот за медиуми) – 27.02.2015

  • Решение за мерка опомена Испрати рецепт (член 12 став 1 од Законот за медиуми) – 04.03.2015


Accessibility

Accessibility