2015 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор/мерка опомена

Заштита на изворот на информации

Редовен административен надзор Храна и вино (член 12 став 1 од Законот за медиуми) – 02.11.2015

  • Решение за мерка опомена Храна и вино (член 12 став 1 од Законот за медиуми) – 04.11.2015


Accessibility

Accessibility