2016 година – КАБЕЛ АС КТВ

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори

Дополнителни обврски на операторот кој реемитува програмски сервиси

– Вонреден програмски надзор (член 144 став 3 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 04.08.201

– Мерка опомена (член 144 став 3 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 05.08.2016 

Заштита на малолетните лица; Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси; Обврски на оператор  кој реемитува програмски сервиси 

– Редовен програмски надзор (член 50 став 5; член 64 став 2; член 141 и член 143 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 08.06.2016

 Accessibility

Accessibility