2018 година – КАБЕЛ-Л-НЕТ

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Tитлување на македонски или на јазикот на заедницата која не е мнозинство во РМ;  Регистрација на програмските сервиси 

КАБЕЛ-Л-НЕТ – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 09.05.2018

КАБЕЛ-Л-НЕТ  (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 26.11.2018Accessibility

Accessibility