2019 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерка јавна опомена

Спроведување на програмскиот концепт

– Контролен административен надзор Радио 106 ДООЕЛ Битола  (член 15 став 5 од Закон за медиуми) – 31.07.2019

– Редовен административен надзор Радио 106 ДООЕЛ Битола (член 15 став 5 од Закон за медиуми) – 15.05.2019Accessibility

Accessibility