2019 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори

Импресум

Вонреден административен надзор Добра храна  (член 14 став 1 од Законот за медиумси) – 16.04.2019

Редовен административен надзор Добра Храна–  (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 26.06.2019Accessibility

Accessibility