2019 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерки јавна опомена

Програмски концепт

– Редовен административен надзор Еко радио (член 15 став 5 од ЗААВМУ) – 15.05.2019

  • Решение за мерка јавна опомена Еко радио (член 15 став 5 од ЗААВМУ) – 15.05.2019

– Контролен административен надзор Еко радио  (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 31.07.2019Accessibility

Accessibility