Податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици – трет квартал од 2019 година

image_pdfimage_print

Скопје, 15.10.2019г. – За потребите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги беше изработено истражување за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици,  за третиот квартал од 2019 година.

Податоците за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на ТВ станиците, за третиот квартал од 2019 година, можат да се преземат на следниот линкAccessibility

Accessibility