Информација за промена на каналите за емитување на А1 Македонија

image_pdfimage_print

Скопје, 6 ноември 2019 – Операторот на дигитален терестриален мултиплекс, А1 Македонија ДООЕЛ, известува дека превзема активности за промена на каналите во радиодифузниот регион Д-4 Боскиа што ги опфаќа градовите Струмица, Гевгелија, Дојран, Валандово и Радовиш со поширока околина.

Активностите ќе се одвиваат во две фази и тоа на 07.11.2019 и 14.11.2019 година. Корисниците кои ТВ содржините ги следат преку ДВБ-Т антена треба да направат повторно скенирање на каналите.

 

 Accessibility

Accessibility