Вонреден административен надзор врз печатениот медиум Штипски глас

image_pdfimage_print

Скопје, 18.11.2019г. – За почитувањето на обврската за објавување импресум, врз Друштвото за производство, трговија и услуги МЕДИУМ БОЈА 43 од Штип, издавач на „Штипски глас“ Агенцијата изврши вонреден административен надзор.

Надзорот на изданието бр.95, за ноември 2019 година, покажа дека во целост е исполнета оваа законска обврска.

Извештајот е достапен на следниот линк:

Штипски глас – (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 15.11.2019Accessibility

Accessibility