Мерка јавна опомена за кабелскиот оператор Скрембл

image_pdfimage_print

Скопје, 02.12.2019г. – На 44-та седница одржана на 28 ноември 2019 година, Советот на Агенцијата донесе Решеније за изрекување мерка јавна опомена за Скрембл ДООЕЛ Ново Село.  Јавната опомена му е изречена  поради реемитување на нерегистрирани програмски пакети.

Изречената мерка јавна опомена може да се преземе на следниот линк:

Скрембл – (член 141 од ЗААВМУ) – 29.11.2019Accessibility

Accessibility