Редовен програмски надзор врз операторот ВИНСАТ КАБЕЛ

image_pdfimage_print

Скопје, 03.12.2019г. – Врз операторот ВИНСАТ КАБЕЛ од Виница, извршен е редовен програмски надзор за обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите кои ги реемитуваат операторите. При надзорот не се констатирани прекршувања.

Извештајот од надзорот може да се преземе на линкот:

 ВИНСАТ КАБЕЛ  – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 03.12.2019Accessibility

Accessibility