2020

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор:

Регистрација на програмски сервиси и титлување

Редовен програмски надзор КАБЕЛ АС КТВ – (член 64 став 2 и член 141од ЗААВМУ) – 26.08.2020Accessibility

Accessibility