Податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици

image_pdfimage_print

Скопје, 15.01.2019г. – За потребите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги беше изработен Годишен извештај за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици во 2019 година и посебен извештај само за четвртиот квартал од 2019 година.

Годишениот извештај за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици во 2019 година можат да се преземе на следниот линк

Податоците за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици за 2019 – четврти квартал, можат да се преземат на следниот линкAccessibility

Accessibility