Вонреден административен надзор врз издавачот Здружение за едукација на земјоделците Зелена Берза

image_pdfimage_print

Скопје, 30 април 2020г. – За почитувањето на обврската за објавување импресум, врз Здружението за едукација на земјоделците Зелена Берза од Битола, издавач на „Зелена берза“, извршен е вонреден административен надзор.

Надзорот на изданието бр.22 за април 2020 година, покажа дека во целост е исполнета оваа законска обврска.

Извештајот е достапен на следниот линк:

Зелена берза (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 30.04.2020Accessibility

Accessibility