Вонреден административен надзор врз издавачот Антиќ Медиа

image_pdfimage_print

Скопје, 13 мај 2020г. – Врз издавачот на магазинот „Портрет“, Антиќ Медиа од Скопје, извршен е вонреден административен надзор за обврската за објава на податоци за одговорното лице, уредништво, податоци за печатницата, датум на печатење како и број на печатени примероци.

При надзорот на изданието бр.47 на магазинот „Портрет“, утврдено е дека издавачот во целост ја исполнил оваа законска обврска.

Извештајот од надзорот е достапен на линкот:

Антиќ Медиа (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 13.05.2020Accessibility

Accessibility