Вонреден програмски надзор врз операторот Тотал ТВ

image_pdfimage_print

Скопје, 18 мај 2020 година – Врз операторот ТОТАЛ ТВ извршен е вонреден програмски надзор за обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата.

При надзорот не се констатирани прекршувања.

Извештајот од надзорот може да се преземе на линкот:

ТОТАЛ ТВ – (член 141 од ЗААВМУ) – 18.05.2020

Accessibility