Донесени две упатства и еден правилник за измена на правилник за работењето на операторите на ЈЕКМ

image_pdfimage_print

Скопје, 4 јуни 2020г. – По претходно спроведена јавна расправа, на денешната 21-ва седница, Советот на Агенцијата донесе три подзаконски акти кои се однесуваат на работењето на операторите на јавни електронски комуникациски мрежи:

 Accessibility

Accessibility