Редовен програмски надзор врз операторите А1 МАКЕДОНИЈА и СИГНАЛ – НЕТ

image_pdfimage_print

Скопје, 26 јуни 2020г. – За обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите коишто ги реемитуваат операторите, извршен е редовен програмски надзор врз А1 МАКЕДОНИЈА од Скопје и СИГНАЛ-НЕТ од Куманово.

При надзорот не се констатирани прекршувања.

Извештаите од извршените надзори се достапни на следните линкови:

А1 МАКЕДОНИЈА – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ)

СИГНАЛ-НЕТ– (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ)

Accessibility