Вонреден административен надзор врз КЛИКЕР МАРКЕТИНГ

image_pdfimage_print

Скопје, 06.07.2020 – Агенцијата спроведе вонреден административен надзор врз КЛИКЕР МАРКЕТИНГ од Скопје, издавач на “InStore со цел да констатира дали истиот објавил податоци за назив и адреса на седиштето и уредништвото на печатениот медиум, податоци за одговорното лице, уредниците, печатницата, датум на печатење или препечатување и број на печатени примероци, согласно обврската од Законот за медиуми.

Со надзорот е констатирано дека печатениот медиуми опфатен со надзорот ја исполнил оваа обврска.

Извештајот е достапен на линкот:

КЛИКЕР МАРКЕТИНГ  – (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 30.06.2020Accessibility

Accessibility