Редовен програмски надзор врз 32 кабелски оператори

image_pdfimage_print

Скопје, 24 септември 2020г. – Редовен програмски надзор е извршен врз 32 кабелски оператори, за обврската на операторите во својот програмски пакет задолжително и бесплатно да ги содржат програмските сервиси на Јавниот радиодифузен сервис.

При надзорот не се констатирани прекршувања.

Извештајот е достапен на следниот линк:

Општ извештај – (143 став 5 од ЗААВМУ) – 24.09.2020Accessibility

Accessibility