Редовен програмски надзор врз Давателот на АВМУ по барање НЕОТЕЛ

image_pdfimage_print

Скопје, 25 септември 2020г. – Врз Давателот на аудиовизуелни медиумски услуги по барање НЕОТЕЛ од Скопје, извршен е редовен програмски надзор за обврските коишто се однесуваат на заштита на малолетните лица, кинематографските дела, и промоција на производство и пристап до европски дела. При програмскиот надзор не се констатирани прекршувања.

Извештајот е достапен на линкот:

НЕОТЕЛ – (член 49, член 50 и член 60 од ЗААВМУ) – 25.09.2020Accessibility

Accessibility