Податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици – трет квартал од 2020 година

image_pdfimage_print

Скопје, 15.10.2020г. – За потребите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги е изработено истражување за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици, за третиот квартал од 2020 година.

Податоците за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на ТВ станиците, за третиот квартал од 2020 година, можат да се преземат на следниот линкAccessibility

Accessibility