Податоци за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици

image_pdfimage_print

Скопје, 15.01.2021г. – За потребите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги беше изработен Годишен извештај за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици во 2020 година и посебен извештај само за четвртиот квартал од 2020 година.

 

Годишниот извештај за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици во 2020 година можe да се преземе на следниот линк 

Податоците за досегот на радиостаниците и за уделот во вкупната гледаност на телевизиските станици за 2020 – четврти квартал, можат да се преземат на следниот линкAccessibility

Accessibility