Редовен програмски надзор врз операторите Ип Системс, Спајдер-Нет, Скупи Кабле, Роби и Мултимедиа-Нет

image_pdfimage_print

Скопје, 19 февруари  2021 – За обврските коишто се однесуваат на регистрација на програмски сервиси во Агенцијата и титлување на програмите коишто ги реемитуваат операторите, извршен е редовен програмски надзор врз операторите Ип Системс од Куманово, Спајдер-Нет од Гевгелија, Скупи Кабле од Скопје, Роби од Штип и Мултимедиа-Нет од Скопје.

При надзорот не се констатирани прекршувања.

Извештаите се достапни на линковите:

Ип системс – (член 64 став 2 и член 141 став 13) – 19.02.2021

Спајдер-Нет – (член 64 став 2 и член 141 став 13) – 19.02.2021

Скупи Кабле – (член 64 став 2 и член 141 став 13) – 19.02.2021

Роби – (член 64 став 2 и член 141 став 13) – 19.02.2021

Мултимедиа-Нет – (член 64 став 2 и член 141 став 13) – 19.02.2021

Accessibility